Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ
Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ένα ακόμα περιστατικό αδικαιολόγητης βίας σημειώθηκε τις τελευταίες μέρες στην πόλη μας. Συνάδελφος της Δημοτικής Αστυνομίας δέχθηκε βίαιη σωματική επίθεση από άγνωστο άτομο.

Σημαντικό σημείο αναφοράς είναι το γεγονός ότι το συμβάν έλαβε χώρα εμπρός στο Δημαρχείο, μέρα μεσημέρι, με την αστυνομία παρούσα. Δύο περιπολικά επανδρωμένα με έξι αστυνομικούς βρίσκονταν σταθμευμένα στον συγκεκριμένο χώρο, χωρίς να αντιδράσουν.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες κάποιων που παρακολούθησαν το περιστατικό, ο επιτιθέμενος δυσανασχέτησε για κλήση που του έδωσε ο συνάδελφος και καταφέρθηκε με βίαιο και υβριστικό τρόπο στο πρόσωπό του

Πρέπει να τονίσουμε ότι ως εργαζόμενοι  είμαστε δημόσιοι λειτουργοί και οι ενέργειες μας είναι σύμφωνες με τους κανονισμούς και τα  καθήκοντα.

Δηλώνουμε σε κάθε περίπτωση πως θα συνεχίσουμε να επιτελούμε το έργο μας σε κόντρα και αντίθεση με λογικές που προκύπτουν από παράλογες και άνομες πράξεις.

Καταγγέλλουμε την άσκηση βίας εναντίον του συναδέλφου, όπως επίσης και την απραξία της Ελληνικής Αστυνομίας απέναντι στο γεγονός.

      O Πρόεδρος                                          Ο Γραμματέας                        
Γιώργος Ορταντζόγλου                         Γιώργος Πετράκης